Mijn favorieten

Verlaan Makelaardij

Het team van Verlaan Makelaardij wordt geleid door het enthousiaste makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan. Een hecht team dat iedere dag tot het uiterste gaat om jouw droomwensen in vervulling te laten gaan of jou op andere wijze van dienst te zijn. Het team heeft ruime ervaring in de makelaardij en is uitstekend bekend met de Zoetermeerse woningmarkt.

Kantoor:
Verlaan Makelaardij is gevestigd aan de Vlamingstraat 5 in Zoetermeer, op loopafstand van de Dorpsstraat en het Stadshart en met uitzicht op de Grote Dobbe. Het pand is al drie generaties eigendom van de familie Verlaan. Ruim 50 jaar geleden namen de grootouders van Ruud hun intrek in het pand, later opgevolgd door de ouders van Ruud, die van hieruit hun bekende schildersbedrijf en verfhandel Verlaan runden. In 2017 hebben Ruud en Lisette het pand aangekocht en na een grondige verbouwing heeft Verlaan Makelaardij in augustus 2018 haar intrek genomen.
In het naastgelegen pand (voormalige KwikFit locatie) wordt door Stichting Terra Art Projects een kunstenaarscentrum met expositieruimte gerealiseerd.


Route:
Ons kantoor is gevestigd aan de Vlamingstraat 5. Dit gedeelte van de Vlamingstraat ligt in het verlengde van de Dorpsstraat, nog voor het tunneltje van de RandstadRail en recht tegenover de Grote Dobbe. Wij zijn uitstekend bereikbaar per fiets, OV (RandstadRail halte Dorp) of auto. Kom je met de auto, dan kun je parkeren aan de Bijdorplaan of op het Nicolaasplein. Of op een van de parkeerplekken direct voor de deur. Vergeet jouw blauwe parkeerschijf niet!

Sommige navigatiesystemen sturen je via de Dorpsstraat naar de Vlamingstraat. Via deze kant kun je de straat echter niet inrijden vanwege de aanwezige verkeerspoller. Wel is dit mogelijk via het tunneltje aan de Bijdorplaan.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
('s Avonds en op zaterdag werken wij op afspraak)

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring