Mijn favorieten

Verlaan Makelaardij

Het team van Verlaan Makelaardij wordt geleid door het enthousiaste makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan. Een hecht team dat iedere dag tot het uiterste gaat om uw droomwensen in vervulling te laten gaan of u op andere wijze van dienst te zijn. Allemaal met ruime ervaring in de makelaardij en uitstekend bekend met de Zoetermeerse woningmarkt.Kantoor:
Sinds augustus 2018 zijn wij gevestigd aan de Vlamingstraat 5 in Zoetermeer, op loopafstand van Dorpsstraat en Stadshart en met uitzicht op de Grote Dobbe. Verlaan Makelaardij is gevestigd in een pand dat al 3 generaties eigendom is van de familie Verlaan. Ruim 50 jaar geleden is het pand betrokken door de grootouders van Ruud, later opgevolgd door de ouders van Ruud, die van hieruit hun bekende schildersbedrijf en verfhandel Verlaan runden. In 2017 hebben Ruud en Lisette het pand aangekocht en na een grondige verbouwing heeft Verlaan Makelaardij in augustus 2018 haar intrek genomen.
In het naastgelegen pand (voormalige KwikFit locatie) zal door Stichting Terra Art Projects een kunstenaarscentrum met expositieruimte worden gerealiseerd.

Route:
Ons kantoor is gevestigd aan de Vlamingstraat 5. Dit gedeelte van de Vlamingstraat ligt in het verlengde van de Dorpsstraat, nog voor het tunneltje van de RandstradRail en recht tegenover de Grote Dobbe. Wij zijn uitstekend bereikbaar per fiets, OV (RandstadRail halte Dorp) of auto. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren aan de Bijdorplaan of op het Nicolaasplein. Of op een van de parkeerplekken direct voor de deur. Vergeet niet uw blauwe parkeerschijf!
Sommige navigatiesystemen sturen u via de Dorpsstraat naar de Vlamingstraat. Via deze kant u de straat niet inrijden vanwege de aanwezige verkeerspoller. Wel is dit mogelijk via het tunneltje aan de Bijdorplaan.


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
('s Avonds en op zaterdag werken wij op afspraak)

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring