Mijn favorieten

Mededeling; Maatregelen m.b.t. COVID-19

In verband met het Coronavirus en in lijn met de vanuit de overheid genomen maatregelen, nemen wij als Verlaan Makelaardij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om onze klanten en medewerkers te beschermen en mede te proberen de verspreiding van het virus te beperken, hebben wij daarom bijgaande maatregelen getroffen.
  • Het kantoor is geopend tijdens onze gebruikelijke kantoortijden. Echter, een deel van onze medewerkers werkt vanuit voorzorg thuis. Daarom kan het voorkomen dat u voor een dichte deur staat. In dat geval verzoeken wij u om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.
  • Krijgt u ons antwoordapparaat wanneer u ons belt? Laat dan een bericht achter, wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  • Alle fysieke afspraken beperken wij tot het minimum. Per afspraak bepalen wij in overleg met de klant de urgentie van de afspraak en zullen daar naargelang de afspraken naar acteren.
  • Gaan fysieke afspraken door, dan schudden wij geen handen. Ook nemen wij gepaste afstand tijdens het overleg.
  • Zijn er bezichtigingen gepland en gaan deze door? Geef dan extra aandacht aan hygiëne: maak klinken, deuren en trapleuningen extra schoon.
  • Wij vragen kijkers om hun afspraak af te zeggen als zij zich niet lekker voelen, verkoudheidsklachten of symptomen van Corona hebben. Dit kan dus leiden tot een last-minute afzegging van gemaakte afspraken.
Zoals reeds eerder door de branche-organisaties verkondigd, vindt het landelijke open huis van zaterdag 28 maart a.s. niet plaats.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan contact met ons op via info@verlaanmakelaardij.nl of via 079-3620555. Wij hopen op uw begrip.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring