Mijn favorieten

Nederlanders onnodig minder tevreden over hun woning.

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek blijkt dat de tevredenheid van zowel huurders als huiseigenaren over hun woning afgenomen is ten opzichte van vorig jaar. Deze daling is o.a. het gevolg van de krappe huizenmarkt vermoedt het CBS. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning ervaren de hectiek op de markt, het snel moeten schakelen en de hogere prijzen. Hierdoor vinden ze het moeilijk om een geschikte woning te vinden. Met als gevolg dat hun frustratie toeneemt met betrekking tot het kopen van een woning.

Samen bereik je meer

Toch is het niet nodig om in paniek te raken of de moed te laten zakken. Er zijn nog steeds leuke, mooie, ruime woningen te koop. Hoe zorg je er echter voor dat jij als eerste op de hoogte bent van deze woningen? Ons advies: ga samenwerken! Naast het aanmaken van zoekopdrachten op Funda en andere woningsites, kan je nog meer acties ondernemen. Schakel bijvoorbeeld vrienden of kennissen in die in een buurt of wijk wonen waar jij ook wilt wonen. Vaak horen zij al eerder dat een woning in de verkoop komt. De grootste winst haal je echter uit de samenwerking met een aankoopmakelaar.

Meer dan een adviseur

Niemand die dichter op het vuur zit dan een makelaar. Zij zien als eerste het nieuwe aanbod en adviseren jou over de waarde, biedstrategieën, de mogelijkheden en eventuele beperking van een woning. Bovendien kijkt een aankoopmakelaar met een professionele blik naar het woningaanbod, waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de staat van het huis, toekomstige verbouwingen, adviezen over bouwkundige keuring, financieringsmogelijkheden.

Meer weten?

Wil jij jouw woongemak verhogen en jouw zoektocht naar jouw droomwoning vereenvoudigen? Neem dan nu contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij helpen je graag. Doe je dit nog deze week, dan kunnen we jou ondersteunen tijdens de Open Huizendag van zaterdag 5 oktober a.s.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring