Mijn favorieten

Onze medewerkers

Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

Ruud Verlaan
Ruud Verlaan
Eigenaar / Makelaar
079-3620555 06-52373381
Register Makelaar en Taxateur
Erkend Financieel Adviseur
RMT - VBO Lid 1204187

Opgegroeid in Zoetermeer en met ruim 17 jaar ervaring kent hij de Zoetermeerse woningmarkt als geen ander. Begeleidt mensen graag, in alle rust én met veel passie in een van de belangrijkste fases in hun leven. Naast de begeleiding van het gehele verkoop of aankoopproces, adviseert hij klanten ook bij de hypotheekaanvraag. Buiten werktijd is de kans groot dat je Ruud fanatiek sportend aantreft, op de racefiets of op de schaatsbaan.
Lisette Verlaan - van der Plas
Lisette Verlaan - van der Plas
Eigenaar / Makelaar
079-3620555 06-41828005
Gediplomeerd makelaar
KRMT - VBO Lid 1201419

De energieke spil binnen het bedrijf. Met veel enthousiasme gaat zij voor iedere opdracht tot het uiterste. Al vele verkopers en kopers heeft ze bijgestaan bij de verkoop of aankoop van hun woning. In haar vrije tijd vind je haar in de natuur, is ze aan het hardlopen of staat ze in de keuken om lekker uitgebreid te koken.
Ingrid van Iterson
Ingrid van Iterson
Commercieel medewerkster binnendienst
079-3620555
Een van de eerste aanspreekpunten binnen het bedrijf. Een echte duizendpoot, die veel administratieve zaken uit handen neemt en altijd alles onder controle heeft. Met veel enthousiasme neemt ze ruim de tijd jou goed te helpen. Weet dit uitstekend te combineren met een druk sociaal leven. Ze woont al haar hele leven in Zoetermeer en kent alle leuke hotspots van de stad!
Debbie Verschelden - van Rijs
Debbie Verschelden - van Rijs
Commercieel medewerkster binnendienst
079-3620555
Krijg je een ontzettend enthousiaste begroeting toegeworpen als je bij ons binnenloopt of als je ons belt? Grote kans dat je met Debbie te maken hebt. Deze vrolijke, tikkeltje eigenwijze maar altijd behulpvaardige dame vormt samen met Ingrid een topteam binnen Verlaan. Ze is geboren en getogen in Zoetermeer en is nog lang niet van plan onze mooie stad te verlaten. Buiten werktijd en als haar gezin met drie kinderen haar aandacht niet vraagt, vult ze haar tijd met shoppen, gezellige dingen ondernemen met vrienden, spelletjes spelen met het gezin en vakanties.
Pat Quintelier
Pat Quintelier
Marketing Medewerkster
Een beetje een vreemde eend in de bijt… De enige uit het team die niet uit Zoetermeer komt. Ze woont er niet en is er niet geboren. Toch is ze er regelmatig te vinden en niet alleen om te werken. Pat ondersteunt ons een paar uurtjes in de week met de marketing en communicatie en adviseert ons hoe wij dat tijdens haar afwezigheid kunnen overnemen. In haar vrije uren vind je haar op de golfbaan, in de keuken of in haar naaiatelier.