Mijn favorieten

Onze medewerkers

Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

Ruud Verlaan
Ruud Verlaan
Register Makelaar en Taxateur
Erkend Financieel Adviseur
RMT - VBO Lid 1204187

Opgegroeid in Zoetermeer en met ruim 17 jaar ervaring kent hij de Zoetermeerse woningmarkt als geen ander. Begeleidt mensen graag, in alle rust én met veel passie in een van de belangrijkste fases in hun leven. Naast de begeleiding van het gehele verkoop of aankoopproces, adviseert hij klanten ook bij de hypotheekaanvraag. Buiten werktijd is de kans groot dat je Ruud fanatiek sportend aantreft, op de racefiets of op de schaatsbaan.
Lisette Verlaan - van der Plas
Lisette Verlaan - van der Plas
Gediplomeerd makelaar
KRMT - VBO Lid 1201419

De energieke spil binnen het bedrijf. Met veel enthousiasme gaat zij voor iedere opdracht tot het uiterste. Al vele verkopers en kopers heeft ze bijgestaan bij de verkoop of aankoop van hun woning. In haar vrije tijd vind je haar in de natuur, is ze aan het hardlopen of staat ze in de keuken om lekker uitgebreid te koken.
Ingrid van Iterson
Ingrid van Iterson
Commercieel medewerkster binnendienst

Een van de eerste aanspreekpunten binnen het bedrijf. Een echte duizendpoot, die veel administratieve zaken uit handen neemt en altijd alles onder controle heeft. Met veel enthousiasme neemt ze ruim de tijd jou goed te helpen. Weet dit uitstekend te combineren met een druk sociaal leven. Ze woont al haar hele leven in Zoetermeer en kent alle leuke hotspots van de stad!
Debbie Verschelden - van Rijs
Commercieel medewerkster binnendienst
Debbie Verschelden - van Rijs
Pat Quintelier
Marketing
Pat Quintelier