Mijn favorieten

Onze medewerkers

Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

Ruud Verlaan
Register Makelaar en Taxateur
Erkend Financieel Adviseur

Opgegroeid in Zoetermeer en met ruim 17 jaar ervaring kent hij de Zoetermeerse woningmarkt als geen ander. Begeleidt mensen graag, in alle rust én met veel passie in een van de belangrijkste fases in hun leven. Naast de begeleiding van het gehele verkoop of aankoopproces, adviseert hij klanten ook bij de hypotheekaanvraag. Buiten werktijd is de kans groot dat je Ruud fanatiek sportend aantreft, op de racefiets of op de schaatsbaan.
Lisette Verlaan - van der Plas
Lisette Verlaan - van der Plas
079-3620555 06-41828005
Gediplomeerd makelaar

De energieke spil binnen het bedrijf. Met veel enthousiasme gaat zij voor iedere opdracht tot het uiterste. Al vele verkopers en kopers heeft ze bijgestaan bij de verkoop of aankoop van hun woning. In haar vrije tijd vind je haar in de natuur, is ze aan het hardlopen of staat ze in de keuken om lekker uitgebreid te koken.
Ingrid van Iterson
Commercieel medewerkster binnendienst

Een van de eerste aanspreekpunten binnen het bedrijf. Een echte duizendpoot, die veel administratieve zaken uit handen neemt en altijd alles onder controle heeft. Met veel enthousiasme neemt ze ruim de tijd u goed te helpen. Weet dit uitstekend te combineren met een druk sociaal leven. Ze woont al haar hele leven in Zoetermeer en kent alle leuke hotspots van de stad!
Marjanne Verbeek - Soethof
Marjanne Verbeek - Soethof
079-3620555
Commercieel medewerkster binnendienst

Bij contact met ons kantoor is de kans groot dat u haar treft. Het inplannen van de afspraken, te woord staan van klanten en alle administratieve zaken die hier bij komen kijken zijn op haar lijf geschreven. Thuis geniet ze van haar gezin en kinderen. Op zoek naar een leuke activiteit in Zoetermeer met kinderen, dan is de kans groot dat zij nog een leuke tip voor u heeft!