Mijn favorieten

Prijsuitreiking Verlaan Fotowedstrijd Geuzeninstawalk

Eind september jl vond de jaarlijkse Geuzendag plaats. Ook dit jaar stond de Geuzeninstawalk op het programma. Met een fotowedstrijd vanuit de organisatie én een fotowedstrijd vanuit Verlaan Makelaardij hadden de deelnemers heel wat om voor te strijden.

Helaas viel de Geuzeninstawalk letterlijk en figuurlijk deels in het water. De eerste herfstbuien van het seizoen besloten zich te laten gelden. Met als gevolg dat het aantal deelnemers beperkt was. Wat ook te begrijpen was, camera’s en lenzen zijn niet goed bestand tegen water.

Toch waren er enkele diehards die de wind en de regen trotseerden en aan beide fotowedstrijden deelnamen. Om die reden besloot Verlaan Makelaardij om de deelnemers aan de Verlaan Fotowedstrijd allemaal te belonen. Vrijdag 15 november jl ontvingen de deelnemers die aanwezig konden zijn, hun prijs uit handen van Lisette Verlaan. Ook nu werkte het weer niet echt mee, waardoor de prijsuitreiking op kantoor plaatsvond in plaats van buiten voor het pand. De winnende foto was van de hand van @biancaheer en is door Verlaan omgedoopt tot 'het doorkijkje'. Andere eervolle vermeldingen waren voor @karin0663 met haar 'beweging' en @fleuriger met de foto van 'de gevel'.

Verlaan Makelaardij bedankt alle deelnemers voor hun inzending én creativiteit en wenst hen veel inspiratie toe bij hun volgende fotosessies.

 

De winnende foto van @biancaheer

Een foto van @karin0663

Prijsuitreiking met @biancaheer (r) en @karin0663 (l)

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring