Mijn favorieten

Verlaan Makelaardij gaat verhuizen!

Ook een makelaar gaat wel eens verhuizen! In de zomer van 2018 zullen wij verhuizen van ons huidige kantoorpand in de Dorpsstraat naar ons nieuwe kantoor aan de Vlamingstraat 5 in Zoetermeer.

3e generatie Verlaan aan de Vlamingstraat 5

Dit pand aan de Vlamingstraat is al ruim 50 jaar in eigendom van de familie Verlaan en wij zullen de 3e generatie Verlaan worden die vanaf deze locatie haar bedrijf zal uitoefenen. De nieuwe locatie ligt in het verlengde van de Dorpsstraat op slechts 700 meter van de huidige locatie. Het is een prachtige plek met uitzicht op de Dobbeplas en zeer vlakbij zowel de Dorpsstraat als het Stadshart. In het voormalige KwikFit pand naast ons zal door Stichting Terra Art Projects een kunstenaarscentrum met expositieruimte gerealiseerd worden. Er is een goede parkeervoorziening direct voor de deur, op het Nicolaasplein of aan de Bijdorplaan.

De komende maanden zal ons kantoor grondig gerenoveerd worden, zodat wij u na de zomer in een comfortabele werkomgeving kunnen ontvangen. Volg de vorderingen van de verbouwing via onze Facebookpagina.(Toevallig geïnteresseerd om de nieuwe huurder van ons huidige kantoor te worden? Stuur dan een e-mail naar ruud@verlaanmakelaardij.nl.)

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring