Mijn favorieten

Onafhankelijk hypotheekadvies, afgestemd op jouw situatie

Een hypotheek kun je rechtstreeks bij een bank afsluiten. Maar wij zijn van mening dat je als bank of verzekeraar nooit én een product én een onafhankelijk advies kan leveren.

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon en hebben aanstellingen bij vrijwel alle Nederlandse banken. Wij maken altijd eerst een inventarisatie van jouw situatie en wensen. Daarna gaan we pas kijken welk product hierbij aansluit en welke bank dit product kan leveren. Uitgangspunt is dus het advies en niet het product.

 

Hypotheek op maat

Voor een hypotheek op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijk en Erkend Financieel Adviseur stemmen wij ons hypotheekadvies volledig af op jouw situatie en wensen. Uit ons ruime assortiment van banken en geldverstrekkers selecteren wij uiteindelijk het voor jou meest gunstige voorstel.
 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het hypotheektraject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:
  • Uitleg over onze werkwijze en kosten.
  • Berekening maximale hypotheek.
  • Berekening indicatieve maandlast.
  • Uitleg hypotheekvormen.
Na de kennismaking start de vervolgfase. In deze fase wordt een uitgebreid klantprofiel en hypotheekvoorstel op maat opgesteld. Wij worden niet beloond met provisie door een bank of geldverstrekker, maar spreken met jou een rechtstreekse vergoeding af afhankelijk van de verwachte tijdsbesteding.

Onafhankelijk betekent bij ons dus ook echt onafhankelijk!

Ook in de toekomst kun je met vragen en/of opmerkingen over jouw hypotheek bij ons terecht. Wij blijven jouw aanspreekpunt.

 

Oversluiting hypotheek?

Heb je nu al een hypotheek lopen, maar ben je bang dat je hiervoor te veel betaalt? Of twijfel je of de afgesloten hypotheekvorm nog past bij jouw situatie en wensen? Ook in dat geval helpen wij je graag verder!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring