Mijn favorieten

Wij gaan tot het uiterste.....voor de verkoop van jouw woning

Een goede presentatie van de woning is de basis voor een succesvolle verkoop. Niet voor niets dus dat we hier veel aandacht aan besteden. Een goede presentatie is echter nergens zonder de juiste promotie. Juist de combinatie van beide zorgt ervoor dat de verkoop pas echt succesvol zal zijn. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf, hebben wij optimale aandacht voor jou en jouw woning tijdens het hele verkooptraject.  

Verlaan Makelaardij te Zoetermeer gaat tot het uiterste voor de verkoop van jouw woning. 

Kennismaking

Vrijblijvend en kosteloos komen wij bij jou thuis langs voor een kennismaking en om onze werkwijze te bespreken. Tijdens deze kennismaking lopen wij samen door jouw woning en nemen wij de kenmerken van de woning op. Tevens geven wij jou advies over de verkoopkansen en mogelijke verkoopopbrengst. Binnen 24 uur na het gesprek ontvang je van ons een reëel (vraag-)prijsadvies en een offerte.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan via  079-3620555 of info@verlaanmakelaardij.nl
 

Hoe ziet het verkooptraject eruit?

Een verkooptraject bestaat uit een aantal vaste elementen. Deze elementen zijn: het opstellen van een verkoopplan, de voorbereiding om jouw woning verkoopklaar te maken, de presentatie van jouw woning, de bezichtigingen, de voortgang van alle relevante ontwikkelingen en uiteindelijk de verkoop met bijhorende nazorg.
 

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Plannen om jouw huis te verkopen en spreekt onze aanpak jou aan? Neem dan nu contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek en een bijhorend voorstel.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring