Mijn favorieten

Onafhankelijk verzekeringsadvies met traditionele service

Een verzekering kun je rechtstreeks bij een bank of verzekeringsmaatschappij afsluiten. Maar wij zijn van mening dat je als bank of verzekeraar nooit én een product én een onafhankelijk advies kan leveren. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon en hebben aanstellingen bij vrijwel alle Nederlandse banken en verzekeraars. Wij maken altijd eerst een inventarisatie van jouw situatie en wensen. Daarna gaan we pas kijken welk product hierbij aansluit en welke bank of verzekeraar dit product kan leveren. Uitgangspunt is dus het advies en niet het product.
 

Maatwerk in advies

Een verzekering afsluiten kan tegenwoordig op heel veel plekken. Maar welke verzekering past bij jouw situatie, hoe handelt een verzekeraar in geval van schade en zijn er geen addertjes onder het gras? Als onafhankelijk verzekeringsadviseur bemiddelen wij tussen jou en de verzekeringsmaatschappij. Wij maken een heldere analyse van jouw verzekeringsbehoeften en kijken vervolgens welke verzekeraar jou een goed voorstel kan doen. Daarbij letten we zowel op de premie als de dekking. Hierna sluiten wij namens jou de verzekering af bij de desbetreffende verzekeraar.
 

Ouderwets goede service

Heb je schade, is jouw situatie gewijzigd of heb je gewoon een vraag over jouw verzekering(en)? Wend je dan tot ons, wij helpen jou dan graag verder. Dit geeft jou het gemak van een vertrouwd aanspreekpunt en een snelle en deskundige service. Periodiek gaan wij na of de verzekeringen nog aansluiten bij jouw wensen en of er aantrekkelijker alternatieven zijn. Voor deze werkzaamheden (*) ben je ons niets verschuldigd, wij worden hiervoor beloond door de verzekeringsmaatschappij.
 

Soort verzekeringen

Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten en over velerlei onderwerpen. De verzekeringen waarvoor je bij ons terecht kan zijn:
 

Schadeverzekeringen

  • Opstal- / Inboedel- / Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Autoverzekering (en motor / camper / caravan)
  • Reisverzekering (doorlopend / kortlopend / annuleringsverzekering)
  • Schadeverzekeringen zakelijk (MKB / ZZP)
  • VVE Verzekeringen

Levensverzekeringen

  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Lijfrenteverzekering
  • Arbeidsongeschiktheids- / Werkeloosheidsverzekering
  • Uitvaartverzekering
(*) Dit geldt voor schadeverzekeringen. Beloning door middel van provisie is voor levensverzekeringen bij wet niet toegestaan sinds 01-01-2013. Bij het afsluiten van een levensverzekering brengen wij onze advieskosten apart bij jou in rekening. Voor aanvang van het advies vertellen wij jou duidelijk welke kosten aan het advies verbonden zijn.

Ben jij goed verzekerd? Licht je verzekering door bij Verlaan Makelaardij te Zoetermeer en je bent weer bij met je verzekeringen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring