Mijn favorieten

Het ontstaan van Verlaan

Het team

Het enthousiaste makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan leidt het team van Verlaan Makelaardij. Een hecht team dat iedere dag tot het uiterste gaat om jouw droomwensen in vervulling te laten gaan of jou op andere wijze van dienst te zijn. Het team heeft ruime ervaring in de makelaardij en is uitstekend bekend met de Zoetermeerse woningmarkt.
 

Hoe het begon

Verlaan Makelaardij bestaat al sinds 2007. Na een aantal jaren ervaring in de Zoetermeerse woningmarkt kregen Ruud en Lisette de kans het bedrijf waar zij allebei in loondienst werkten over te nemen. Er volgden roerige jaren op de woningmarkt waarin het gelukt is om een bedrijf neer te zetten met een goede reputatie in de Zoetermeerse makelaardij. Ruud en Lisette zijn erg betrokken bij Zoetermeer en hebben de stad zien groeien tot een stad waar het aangenaam wonen en werken is.


 

Drie generaties lang

Verlaan Makelaardij is gevestigd aan de Vlamingstraat 5 in Zoetermeer, op loopafstand van de Dorpsstraat en het Stadshart en met uitzicht op de Grote Dobbe. Het pand is al drie generaties eigendom van de familie Verlaan.

Ruim 50 jaar geleden namen de grootouders van Ruud hun intrek in het pand dat toen nog een woonhuis was. Later legden zij er langzaam de basis van hun schildersbedrijf en verfhandel. Aanvankelijk met de verkoop van verfblikken in de woonkamer en de schuur als uitvalsbasis voor de schilderwerken.

Toen de zaak bleef groeien besloten de ouders van Ruud om het pand om te bouwen tot heus schildersbedrijf en verfwinkel. Het pand met de achterliggende werkplaats stond helemaal in dienst van het bedrijf: het in Zoetermeer alom bekende schildersbedrijf en verfhandel Verlaan. In 2017 kochten Ruud en Lisette het pand aan en na een grondige verbouwing nam Verlaan Makelaardij er in augustus 2018 haar intrek.

In het naastgelegen pand (voormalige KwikFit locatie) realiseert Stichting Terra Art Projects een kunstenaarscentrum met expositieruimte.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring