Mijn favorieten

Verhuiswens? 5 tips om jouw droomwoning te vinden.

Volgens cijfers van het CBS verhuist een Nederlander gemiddeld zeven keer in zijn of haar leven. Grofweg gerekend is dat eens in de tien jaar. Grote kans dus dat, als jij al een tijdje in jouw huidige woning zit, verhuiskriebels krijgt. Maar hoe vind je in deze tijd jouw droomwoning? Wij geven je enkele tips!
  1. Maak samen met je partner en/of je overige gezinsleden een overzicht met elementen waar je droomwoning aan moet voldoen. Enkele voorbeelden: een tuin, een garage, een kantoorruimte, vlakbij een winkelstraat of midden op het platteland, klussen of instapklaar?
  2. In welke stad of steden zou je willen wonen? Een specifieke wijk in (een van) die steden?
  3. Bepaal het budget. En controleer of dat budget haalbaar is. Kijk hierbij ook naar de vaste lasten en naar je uitgavenpatroon. Vraag eventueel alvast een adviesgesprek aan met een hypotheekverstrekker.
  4. Installeer de app van Funda op je telefoon. En maak eventueel een account aan. De zoekopdracht die je invoert, blijft dan bewaard.
  5. Tot slot: schakel de hulp van een makelaar in. Geef aan waar en wat je wil en zij houden je op de hoogte van het nieuwe aanbod. Zo zit je op de eerste rij en grijp je niet mis, ook niet in deze hectische markt.
Benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Bel ons voor een afspraak en kom gezellig langs voor een kop koffie of een kop thee.
Je bereikt ons via 079-3620555. Stuur je liever een mailtje? Ook dat kan: info@verlaanmakelaardij.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring