Mijn favorieten

Zoetermeer feest! Maar waar?

Daar is ze weer! De zomervakantie. Velen keken er al maanden naar uit. Het is dan ook een moment om met het gezin of met vrienden die welverdiende rust te nemen. Maar nu? Het is vakantie, hoe komen we die zes weken door nu onze kinderen niet op school zitten? En hoe komen zij de vakantie door? Ook al zijn we makelaar, daar weten we wel raad mee! Of misschien juist omdat we makelaar zijn…

Wij komen al jarenlang in alle wijken van Zoetermeer. Soms om huizen te verkopen, soms om huizenkopers te adviseren bij de aankoop van hun droomhuis. En laat dat nu net ideaal zijn om de activiteiten in onze stad te ontdekken.

We zijn allemaal wel eens op hét culinaire evenement van Zoetermeer geweest: Zoetermeer Culinair. Het eerste weekend van juli is dit evenement zo ongeveer het startsein van de vele activiteiten in de stad. Daarna volgen er echter nog veel meer die qua gezelligheid zeker niet onderdoen, hieronder een greep uit het aanbod.
  • Zondag in het park: iedere zondag in het Nicolaaspark achter de Nicolaaskerk en het Terratorium van Terra Art Projects aan de Dorpstraat 12. Meer weten? Kijk dan op de website bij programmering.
  • Livemuziek@Cadenza: op zaterdagavond is het Cadenzaplein the place to be. Vanaf 19:30 uur treden er lokale singersongwriters op. Hun podium? ‘DE BULT’ van gras! Meer informatie vind je op de website van Zoetermeer Bruist:
  • Voor de liefhebber van klassieke muziek is er op de zondagen dan weer Summer@Cadenza | Cadenza Classic. Ook deze informatie vind je op de website van Zoetermeer Bruist.
  • Zomerfeest bij Winkelcentrum Oosterheem. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus is het winkelcentrum omgetoverd tot een zomerfestival met wereldmarkt en optredens. Meer informatie vind je op de site van het winkelcentrum zelf.
  • Zaterdag 7 september a.s. – om af te kicken van de vakantie – vindt in de Dorpstraat de 12de Boerendag plaats. Wij vinden het leuk, omdat we nog steeds een zwak voor de Dorpstraat hebben én omdat we er ook weer niet zo ver vanaf zitten. Dus, wil je op een leuke, gezellige manier afscheid nemen van de vakantie dan weet je waar je moet zijn. Meer informatie ook weer op de website van Zoetermeer Bruist
We kunnen nog even doorgaan hoor, maar beperken ons toch maar tot deze vijf events. Mocht je willen weten wat er nog meer te doen is, neem dan een kijkje op de website van Zoetermeer Bruist. Er zit zeker iets tussen wat naar je zin is!

En ben je enthousiast geworden door de buurt waar je een event hebt bijgewoond. En lijkt het je wat om tijdens de volgende events helemaal dicht bij een van deze hotspots te zitten? Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen je graag in je zoektocht naar jouw droomwoning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring